NEXT-GENERATION SECURITY

De IT van dit moment is niet meer te vergelijken met de IT van tien jaar geleden. Werknemers hebben nieuwe behoeftes en hogere eisen. Daarnaast zijn er nieuwe dreigingen ontstaan. Hoe zorgt u ervoor dat uw infrastructuur volledig future-proof is?

Het Grote Cybersecurity-rapport 2017

Het Cisco Cybersecurity-rapport 2017 beschrijft de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT security, de technieken en strategieën van moderne hackers en de meest voorkomende gebreken binnen de beveiliging van bedrijven.

De beveiligingsstrategie van Expo Milaan 2015

Het beveiligen van de fysieke en digitale omgeving van een evenement met ruim 20 miljoen bezoekers is een enorme opgave. Lees het succesverhaal van de Expo Milaan.

De ultieme checklist voor de preventie en bestrijding van ransomware-aanvallen

Waar moet u op letten bij het bestrijden van ransomware? Wat kunt u doen om een infectie te voorkomen? En hoe dient u te handelen als u toch wordt getroffen? Met deze checklist kunt u zich beschermen tegen iedere ransomware-aanval.

Solution overview: ASA Firewall met FirePOWER Services

Medewerkers verwachten een snelle levering van diensten, een hoge operationele efficiëntie en meer flexibiliteit. Dat, terwijl de IT-afdeling vaak met een verouderde IT-omgeving werkt.

Is uw IT-omgeving goed beveiligd?

Cybercrime is met 32 procent een van de meest voorkomende vormen van economische criminaliteit. De professionaliteit en intensiteit waarmee deze vorm van criminaliteit plaatsvindt, blijft daarnaast groeien in de komende jaren. In deze blog leest u welke risico’s u loopt wanneer u uw beveiliging niet op orde heeft.

Laat uw netwerk gratis scannen!

Vrijwel iedere organisatie maakt gebruik van één of meerdere security-oplossingen. Logisch, want in dit digitale tijdperk wordt het belang van cybersecurity steeds groter. Toch kunnen cybercriminelen nog vaak ongestoord hun gang gaan. De gemiddelde time to detection van een cyber-inbreuk bedraagt vaak maar liefst 100 tot 200 dagen, met alle gevolgen van dien. Het is daarom van belang dat u de controle houdt over uw netwerk en altijd weet wat er op dit moment op uw netwerk gebeurt. Vraag de gratis Netwerk Security Scan aan en ontdek waar eventuele gaten in uw beveiliging zitten!

© 2018 | Algemene voorwaarden | Disclaimer