YOUR FUTURE DATACENTER

Next-gen dataplatform: silo’s doorbreken en data beter managen

Your Future Datacenter

Organisaties lopen veelal tegen dezelfde problemen aan wanneer het gaat om datamanagement. Ze slaan data op in verschillende storage-silo’s, hebben een grote storage footprint of benutten storage-capaciteit niet volledig. Indien er dan ook nog een hyperconverged-systeem toegevoegd wordt, dan is er nog een extra silo die gemanaged moet worden. Door uw data beter te managen met de juiste tool, kan dit voorkomen worden.

Hyper-converged en datamanagement

Hyperconverged-oplossingen zouden ervoor moeten zorgen dat het IT-beheer wordt vereenvoudigd. In veel gevallen zorgen ze er echter voor dat datamanagement ingewikkelder wordt. Zo creëren ze nieuwe silo’s voor dataopslag en zijn de systemen slecht schaalbaar. Daarnaast schieten deze traditionele hyperconverged-oplossingen tekort op het gebied van data lifecycle management en data security. Kortom, u mist vele functionaliteiten en de eenvoud die u verwacht van hyper-converged.

Een nieuw dataplatform

Om deze eenvoud wel te bereiken, heeft u een hyperconverged-oplossing nodig die integreert met uw huidige infrastructuur. Daarnaast zijn functionaliteiten als deduplicatie en compressie erg belangrijk om al uw storage-capaciteit effectief in te zetten en de aankoop van overbodige hardware te voorkomen. Een innovatief dataplatform zorgt tevens voor snapshots, zodat data snel veilig gesteld kan worden. Bovendien maakt het met behulp van cloning applicaties en virtual machines sneller beschikbaar voor bijvoorbeeld test- en ontwikkeldoeleinden.

HX Data Platform

HyperFlex, de next-generation hyperconverged-oplossing van Cisco, biedt al deze functionaliteiten in het HX Data Platform. Dit platform maakt datamanagement efficiënt en eenvoudig en gaat daarmee verder dan traditionele hyperconverged-oplossingen. Zet geen hyperconverged-oplossing naast uw huidige infrastructuur, maar integreer een hyperconverged-oplossing in uw huidige infrastructuur.

Wilt u meer weten over hoe u uw IT-omgeving kunt vereenvoudigen? Lees het e-book ‘Een hyperconvergedoplossing: waarom?’

Next-Generation Data Platform voor Hyperconvergence

Met Cisco HyperFlex kunt u de vele voordelen van hyper-converged volledig benutten. In deze whitepaper leest u alles over de architectuur en de software-defined storage-aanpak van deze revolutionaire oplossing.

GERELATEERD

Download

Het Grote Cybersecurity-rapport 2017

Het Cisco Cybersecurity-rapport 2017 beschrijft de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT security, de technieken en strategieën van moderne hackers en de meest voorkomende gebreken binnen de beveiliging van bedrijven.

DOWNLOAD

Blog

Breng de kosten van de IT-omgeving omlaag

De afgelopen jaren heeft een aantal ontwikkelingen gezorgd voor een steeds complexere IT-infrastructuur, terwijl er tegelijkertijd op de kosten moet worden bespaard. Hoe kunt u dat het beste doen?

LEES MEER

© 2018 | Algemene voorwaarden | Disclaimer