YOUR FUTURE DATACENTER

Het datacenter is één van de belangrijkste onderdelen van uw organisatie. Logisch dat deze aan veel eisen moet voldoen, zoals snelheid en flexibiliteit. Met hyper-converged biedt u deze uitdagingen het hoofd.

Ingewikkelde IT-omgeving? Veel IT’ers komen deze uitdagingen tegen

Medewerkers verwachten een snelle levering van diensten, een hoge operationele efficiëntie en meer flexibiliteit. Dat, terwijl de IT-afdeling vaak met een verouderde IT-omgeving werkt.

Breng de kosten van de IT-omgeving omlaag

De IT-infrastructuur is complexer geworden, waardoor het beheer een stuk tijdrovender wordt. Tegelijkertijd moet er steeds meer op de kosten worden bespaard. Hoe kunt u dat het beste doen?

Een hyperconvergedoplossing: waarom?

Hyperconverged-oplossingen kunnen helpen om het beheer drastisch te vereenvoudigen en de IT-kosten flink te verlagen. Hyper-converged is dan ook een hot topic, maar wat houdt het precies in en wanneer is de oplossing interessant?

Wat is hyper-converged?

Wist u dat 29% van de organisaties al gebruikmaakt van een hyperconverged-infrastructuur? Hyper-converged is enorm populair, mede door de eenvoud en efficiëntie die een hyperconverged-oplossing biedt. Maar wat is hyper-converged precies? En welke voordelen bieden ze ook voor uw datacenter? Lees meer over deze oplossingen in de infographic.

Blogs & Downloads

Blog

Cisco HyperFlex als datacenter oplossing

Hoe ga je als IT-bedrijf alle datacenter uitdagingen van jouw eindgebruikers oplossen? Met Cisco HyperFlex, een alles-in-één datacenter oplossing, beheer jij alles vanuit één centrale plek.

LEES MEER

Download

Het Grote Cybersecurity-rapport 2017

Het Cisco Cybersecurity-rapport 2017 beschrijft de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT security, de technieken en strategieën van moderne hackers en de meest voorkomende gebreken binnen de beveiliging van bedrijven.

DOWNLOAD

Blog

Ingewikkelde IT-omgeving? Veel IT’ers komen deze uitdagingen tegen

Medewerkers verwachten een snelle levering van diensten, een hoge operationele efficiëntie en meer flexibiliteit. Dat, terwijl de IT-afdeling vaak met een verouderde IT-omgeving werkt.

LEES MEER

Download

Het succes achter de beveiligingsstrategie van Expo Milaan 2015

In deze business case leest u welke uitdagingen de organisatie van Expo Milaan 2015 had, hoe HyperFlex de digitale veiligheid van de ruim 20 miljoen bezoekers en werknemers wist te garanderen en hoe Cisco meer dan een half miljoen pogingen om binnen te dringen tot het netwerk wist te blokkeren.

DOWNLOAD

Investeren in de toekomst met Cisco HyperFlex

Ieder groeiend bedrijf moet een constante focus hebben op innovatie. Een zakelijk dienstverlener besloot te investeren in een nieuwe online dienst. Hier was het datacenter echter nog niet klaar voor. Lees in deze business case hoe zij ervoor zorgden dat hun datacenter de benodigde flexibiliteit en snelheid kreeg.

Zelf een future-proof datacenter proberen?

Wilt u zelf ervaren welke voordelen een future-ready datacenter biedt? Maak dan gebruik van onze gratis proefperiode van Cisco HyperFlex Systems.

© 2018 | Algemene voorwaarden | Disclaimer