YOUR FUTURE DATACENTER

Het datacenter is één van de belangrijkste onderdelen van uw organisatie. Logisch dat deze aan veel eisen moet voldoen, zoals snelheid en flexibiliteit. Met hyper-converged biedt u deze uitdagingen het hoofd.

Ingewikkelde IT-omgeving? Veel IT’ers komen deze uitdagingen tegen

Medewerkers verwachten een snelle levering van diensten, een hoge operationele efficiëntie en meer flexibiliteit. Dat, terwijl de IT-afdeling vaak met een verouderde IT-omgeving werkt.

Breng de kosten van de IT-omgeving omlaag

De IT-infrastructuur is complexer geworden, waardoor het beheer een stuk tijdrovender wordt. Tegelijkertijd moet er steeds meer op de kosten worden bespaard. Hoe kunt u dat het beste doen?

Een hyperconvergedoplossing: waarom?

Hyperconverged-oplossingen kunnen helpen om het beheer drastisch te vereenvoudigen en de IT-kosten flink te verlagen. Hyper-converged is dan ook een hot topic, maar wat houdt het precies in en wanneer is de oplossing interessant?

Wat is hyper-converged?

Wist u dat 29% van de organisaties al gebruikmaakt van een hyperconverged-infrastructuur? Hyper-converged is enorm populair, mede door de eenvoud en efficiëntie die een hyperconverged-oplossing biedt. Maar wat is hyper-converged precies? En welke voordelen bieden ze ook voor uw datacenter? Lees meer over deze oplossingen in de infographic.

Blogs & Downloads

Blog

Breng de kosten van de IT-omgeving omlaag

De afgelopen jaren heeft een aantal ontwikkelingen gezorgd voor een steeds complexere IT-infrastructuur, terwijl er tegelijkertijd op de kosten moet worden bespaard. Hoe kunt u dat het beste doen?

LEES MEER

Download

First-generation vs. next-generation hyperconverged-oplossingen

De eerste generatie hyper-converged kent een aantal bottlenecks. Als reactie hierop is Hyper-converged 2.0 ontwikkeld. In dit e-book leest u alles over de verschillen en overeenkomsten tussen deze twee generaties hyper-converged.

DOWNLOAD

Download

Een hyperconverged-oplossing: waarom?

Hoewel het een veelbesproken onderwerp is, is het voor velen onduidelijk wat hyper-converged precies inhoudt en wanneer deze oplossing interessant kan zijn. In dit e-book leest u wat een hyperconverged-infrastructure voor u kan betekenen.

DOWNLOAD

Blog

Snel van ontwikkeling naar productie met hyper-converged

Ontwikkelingen op het gebied van IT volgen elkaar in rap tempo op en voor veel bedrijven is de snelheid waarmee applicaties ontwikkeld of verbeterd kunnen worden dan ook zeer belangrijk. Want hoe sneller bedrijven in staat zijn om te vernieuwen en daarmee in te spelen op veranderingen in de markt, hoe sterker hun marktpositie is.

LEES MEER

Investeren in de toekomst met Cisco HyperFlex

Ieder groeiend bedrijf moet een constante focus hebben op innovatie. Een zakelijk dienstverlener besloot te investeren in een nieuwe online dienst. Hier was het datacenter echter nog niet klaar voor. Lees in deze business case hoe zij ervoor zorgden dat hun datacenter de benodigde flexibiliteit en snelheid kreeg.

Zelf een future-proof datacenter proberen?

Wilt u zelf ervaren welke voordelen een future-ready datacenter biedt? Maak dan gebruik van onze gratis proefperiode van Cisco HyperFlex Systems.

© 2018 | Algemene voorwaarden | Disclaimer