CISCO HYPERFLEX SYSTEMS

Cisco HyperFlex Systems

Cisco HyperFlex Systems

Cisco HyperFlex combineert compute, storage en netwerk in één vereenvoudigd en gebruiksvriendelijk systeem, waarmee organisaties de snelheid en efficiëntie van de IT-omgeving naar een hoger niveau kunnen tillen. HyperFlex biedt alle voordelen van de traditionele hyper-converged infrastructure, maar houdt daar niet op.

Next-generation hyper-converged

Cisco gaat verder waar traditionele hyperconverged-oplossingen ophouden. Naast eenvoud en efficiëntie, biedt HyperFlex namelijk ook:

  • Onafhankelijk schalen: hyperconverged-oplossing HyperFlex is ontworpen voor maximale schaalbaarheid. Daardoor zijn alle componenten apart te schalen naar de behoeften van de organisatie en betaalt u nooit voor capaciteit die u niet gebruikt.
  • Continue optimalisatie van uw data: deduplicatie en compressie zijn ingebouwd en zorgen voor efficiënt gebruik van de beschikbare resources.
  • Een high-performance netwerk: omdat netwerk bij veel hyperconverged-oplossingen op de laatste plaats staat, krijgen veel organisaties te maken met netwerkproblemen. Cisco heeft aandacht besteed aan het netwerk, waardoor u altijd over de performance en capaciteit beschikt die u nodig heeft voor uw storage, applicaties en virtual machines.

HyperFlex in twee minuten

 

Wilt u zelf ervaren welke mogelijkheden en voordelen Cisco HyperFlex biedt? Probeer HyperFlex via onze clouddemo gratis uit!

© 2018 | Algemene voorwaarden | Disclaimer