BLOGS & DOWNLOADS

Blog

Ciscos HyperFlex staat hoog op de agenda van Comstor

HyperFlex: een fabric dat toekomstgericht is, open en waar derden met API’s tegenaan kunnen praten. “Cisco’s HyperFlex staat voor optimaal op elkaar afgestemde hardware en software. HyperFlex betekent ook levering en ondersteuning door één vendor. Er is geen andere partij die dat evenaart.”

LEES MEER

Blog

Cisco HyperFlex als datacenter oplossing

Hoe ga je als IT-bedrijf alle datacenter uitdagingen van jouw eindgebruikers oplossen? Met Cisco HyperFlex, een alles-in-één datacenter oplossing, beheer jij alles vanuit één centrale plek.

LEES MEER

Download

Het Grote Cybersecurity-rapport 2017

Het Cisco Cybersecurity-rapport 2017 beschrijft de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT security, de technieken en strategieën van moderne hackers en de meest voorkomende gebreken binnen de beveiliging van bedrijven.

DOWNLOAD

Blog

Breng de kosten van de IT-omgeving omlaag

De afgelopen jaren heeft een aantal ontwikkelingen gezorgd voor een steeds complexere IT-infrastructuur, terwijl er tegelijkertijd op de kosten moet worden bespaard. Hoe kunt u dat het beste doen?

LEES MEER

Download

First-generation vs. next-generation hyperconverged-oplossingen

De eerste generatie hyper-converged kent een aantal bottlenecks. Als reactie hierop is Hyper-converged 2.0 ontwikkeld. In dit e-book leest u alles over de verschillen en overeenkomsten tussen deze twee generaties hyper-converged.

DOWNLOAD

Blog

Uw IT-omgeving is flexibel en snel. Maar is het ook goed beveiligd?

Een IT-afdeling moet aan steeds meer eisen voldoen. We verwachten een snelle levering van diensten, hoge operationele efficiëntie en veel flexibiliteit, maar vergeet ook niet de beveiliging van uw IT goed in de gaten te houden.

LEES MEER

Blog

Van hyper-converged naar hyper-converged 2.0 voor echte flexibiliteit

Steeds meer organisaties kiezen voor een hyperconverged-infrastructuur, waarbij opslag- en computing zijn geïntegreerd in clusters van servers die gemakkelijk zijn te vervangen en te schalen. Waar moeten IT-executives op letten bij de selectie van oplossingen voor hun organisatie?

LEES MEER

Blog

Hoe kan ik snel nieuwe applicaties implementeren?

Het vaak lastig om snel een nieuwe applicatie in de lucht te brengen, doordat de IT-omgeving vol staat met meerdere systemen van verschillende vendors. Door gebruik te maken van alles-in-één-oplossingen kunt u dat proces flink versnellen.

LEES MEER

Download

De ultieme checklist voor preventie en bestrijding van ransomware

Waar moet u op letten bij het bestrijden van ransomware? Wat kunt u doen om een infectie te voorkomen? En hoe dient u te handelen als u toch wordt getroffen? Met deze checklist kunt u zich beschermen tegen iedere ransomware-aanval.

DOWNLOAD

Blog

Een verouderde IT-omgeving vervangen? Kies hyper-converged!

Door de verouderde IT-omgeving te vervangen met een alles-in-één-oplossing wordt het beheer eenvoudiger, brengt u de kosten omlaag en kunt u sneller voldoen aan verzoeken uit de business.

LEES MEER

Blog

Next-gen dataplatform: silo’s doorbreken en data beter managen

Organisaties lopen veelal tegen dezelfde problemen aan wanneer het gaat om datamanagement. Door uw data beter te managen met de juiste tool, kan dit voorkomen worden.

LEES MEER

Download

Het succes achter de beveiligingsstrategie van Expo Milaan 2015

In deze business case leest u welke uitdagingen de organisatie van Expo Milaan 2015 had, hoe HyperFlex de digitale veiligheid van de ruim 20 miljoen bezoekers en werknemers wist te garanderen en hoe Cisco meer dan een half miljoen pogingen om binnen te dringen tot het netwerk wist te blokkeren.

DOWNLOAD

Download

Het Next-Generation Data Platform voor Hyperconvergence

Met Cisco HyperFlex kunt u de vele voordelen van hyper-converged volledig benutten. In deze whitepaper leest u alles over de architectuur en de software-defined storage-aanpak van deze revolutionaire oplossing.

DOWNLOAD

Blog

Snel van ontwikkeling naar productie met hyper-converged

Ontwikkelingen op het gebied van IT volgen elkaar in rap tempo op en voor veel bedrijven is de snelheid waarmee applicaties ontwikkeld of verbeterd kunnen worden dan ook zeer belangrijk. Want hoe sneller bedrijven in staat zijn om te vernieuwen en daarmee in te spelen op veranderingen in de markt, hoe sterker hun marktpositie is.

LEES MEER

Blog

Ingewikkelde IT-omgeving? Veel IT’ers komen deze uitdagingen tegen

Medewerkers verwachten een snelle levering van diensten, een hoge operationele efficiëntie en meer flexibiliteit. Dat, terwijl de IT-afdeling vaak met een verouderde IT-omgeving werkt.

LEES MEER

Download

Solution Overview: Cisco HyperFlex Systems

Met Cisco HyperFlex haalt u nog meer uit uw infrastructuur. Wat zijn de functionaliteiten, welke integratiemogelijkheden zijn er en wat zijn de voordelen? U leest het in de Solution Overview.

DOWNLOAD

Download

Een hyperconverged-oplossing: waarom?

Hoewel het een veelbesproken onderwerp is, is het voor velen onduidelijk wat hyper-converged precies inhoudt en wanneer deze oplossing interessant kan zijn. In dit e-book leest u wat een hyperconverged-infrastructure voor u kan betekenen.

DOWNLOAD

Download

Investeren in de toekomst met Cisco HyperFlex

Waar zijn aanvallers tegenwoordig toe in staat? Hoe lang kunnen aanvallen onopgemerkt blijven en welke maatregelen nemen organisaties? Het halfjaarlijkse cyberbeveiligingsrapport van Cisco toont aan dat organisaties op het gebied van cyberveiligheid nog een lange weg te gaan hebben. Lees het rapport.

DOWNLOAD

Download

Cisco ASA Firewall met FirePOWER Services

Als u geen goed beeld hebt van wat zich binnen uw netwerk afspeelt, is het praktisch onmogelijk om het adequaat te beschermen. De ASA firewall met FirePOWER Services van Cisco biedt u de bescherming en het inzicht dat u nodig heeft.

DOWNLOAD

© 2018 | Algemene voorwaarden | Disclaimer